Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion 2016

Luni, 26 Octombrie 2015 00:29

Horoscop Scorpion 2016

Horoscop Scorpion 2016Descopera predictiile astrale si horoscopul pe 2016 pentru zodia Scorpion: previziuni generale, dragoste, cariera, bani si sanatate.

Horoscop Scorpion 2016 - Previziuni generale

In anul 2016 nativii Scorpion se bucura de influente speciale din partea planetei Pluto. Urmeaza cativa ani in care mizati pe forta, incredere, talent, originalitate, mister, fiind tinuti la distanta de probleme, tensiuni, ganduri negre, neplaceri. Va puteti apuca de studiul unor subiecte care va pasioneaza, actionand in favoarea dezvoltarii personale. Financiar, lucrurile se afla in linie dreapta, insa trebuie sa manifestati un comportament cumpatat, fara riscuri. Pentru binele dvs., evitati stresul, situatiile tensionate si acordati atentie asupra starii de sanatate.

Horoscop Scorpion 2016 - Dragoste

In anul 2016 incercati sa fiti cu picioarele pe pamant, caci Neptun se afla intr-o pozitie sensibila, adesea amagitoare. Exista tendinta de a promite mult si de a infaptui putin. Asadar, atentie la felul cum reactionati si modul cum actionati. Veti parcurge momente destul de contradictorii: acum totul e frumos, romantic, placut si magic, imediat totul e instabil, complicat, tensionat, dezamagitor, imposibil. Aceste predispozitii sunt cu atat mai pregnante, cu cat vorbim si de tranzitul altor planete (Jupiter, Marte, Venus). Jupiter, stapanul casei iubirii Scorpionului, aduce emotie si sansa unor relatii pline de armonie si fericire in viata de cuplu. Influentele maxime se resimt in lunile august-septembrie. Marte, planeta dorintei, aduce energie, senzualitate si pasiune, manifestandu-se intr-un mod placut in plan relational in perioadele ianuarie-februarie, iunie-iulie. Incercati sa va pastrati ratiunea, sa nu va pripiti, sa nu actionati impulsiv, caci riscati mult atunci si veti obtine exact efectul invers a ceea ce doriti drept rezultat. Venus, planeta iubirii si stapana casei cuplului, va influenteaza favorabil, mai ales in lunile septembrie-octombrie. Luna cu cel mai mare impact emotional-sentimental si cu cele mai mari impliniri sufletesti e martie. De evenimente placute veti avea parte si in luna august 2016.

Horoscop Scorpion 2016 - Cariera

In anul 2016 lucrurile decurg bine in plan profesional si se anunta castiguri frumoase gratie influentelor survenite din partea planetelor Saturn si Uranus. Veniturile cresc fie in urma exercitarii profesiei, fie in urma indeplinirii unor responsabilitati suplimentare. Pentru a obtine acesti bani, munciti mult, deci atentie cum ii gestionati odata castigati. Mizati mai ales pe calitate si eficienta, urmarind atingerea obiectivelor. Cert e faptul ca niciodata nu lasati lucrurile la voia intamplarii. Intotdeauna analizati lucrurile, stabiliti strategia de lucru si abia apoi actionati. Reusiti sa va faceti remarcati si chiar evoluati in cariera, reusind sa va consolidati viata profesionala. Prezenta planetei Saturn in casa banilor Scorpionului impune limitari in miscare, provocari si ingradirea libertatii de miscare. Asadar, fiti precauti in administrarea banilor, faceti calcule precise, economisiti pe cat se poate si analizati, apoi luati decizii. Invatati sa apreciati ceea ce aveti si nu uitati ca banii nemunciti aduc doar riscuri, neplaceri si probleme. Dar, acestea sunt doar chestiuni preventive, deoarece sunteti activi si pusi pe fapte mari. Dispuneti de idei originale, va bazati pe creativitate, talent si energie, atragand in jurul vostru doar oameni pe care va puteti baza, ce va impartasesc ideile si va seamana. Profitati de fiecare oportunitate in afaceri si investitii, insa incercati sa nu cadeti prada impulsului si nu actionati nesabuit. In acest an veti cunoaste avansarea in cariera, castigand popularitate si prestigiu gratie influentelor pozitive ale planetei Jupiter.

Horoscop Scorpion 2016 - Sanatate

In anul 2016 nativii Scorpion ar trebui sa fie destul de abili si atenti in privinta starii de sanatate deoarece Marte se afla in ciclu retrograd, ceea ce aduce repercusiuni, respectiv predispozitii spre afectiuni acute, raniri, inflamatii, etc. Atentia trebuie sa fie maxima in lunile mai-iunie cand puteti intampina dificultati serioase in gestionarea energiei. Pur si simplu nu reusiti sa va adunati si va supuneti des riscurilor, putand surveni fel de fel de accidentari. Nu scapati de griji nici in a doua jumatate a anului, cand cresc riscurile pentru inflamatii, lovituri la cap si fata. De asemenea, va puteti astepta la reactivarea unor vechi afectiuni, mai greu de controlat si de tratat de aceasta data. Nu ar strica sa analizati istoricul medical al familiei deoarece manifestati predispozitii spre unele afectiuni ereditare, dermatologice, renale. Nu e cazul sa va panicati. Important e sa fiti precauti, sa evitati excesele de orice fel si sa adoptati un stil echilibrat de viata. Incercati sa restabiliti echilibrul intre activitatile de munca si activitatile de relaxare. Acordati timp pentru a petrece alaturi de cei dragi si a infaptui lucruri care va binedispun. Nu in ultimul rand, acordati timp pentru iesiri in aer liber si chiar practicarea unui sport.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: