Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator februarie 2014

Joi, 30 Ianuarie 2014 18:52

Horoscop Sagetator februarie 2014

 

Horoscop Sagetator februarie 2014Afla horoscop Sagetator februarie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2014 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Sagetator februarie 2014 - Dragoste

Se anunta o perioada tumultoasa, cand bine, cand rau. Asadar, veti avea parte de inconsecventa, gratie lui Mercur retrograd. In prima parte a lunii puteti avea parte de neintelegeri legate de bunuri imobiliare, parinti. Situatiile par sa fie marcate de confuzii sau neclaritati, iar in anumite situatii poate sa fie vorba de un sprijin promis mai demult  si care vine acum, dupa o intarziere semnificativa. In a doua parte a lunii, se ivesc situatii neajunsuri din cauza comunicarii. Cel mai posibil, vor fi readuse in discutie subiecte vechi, care necesita lamurire. Sunt mari sanse sa revedeti o persoana pe care nu ati mai vazut-o de mult sau sa reluati legatura cu aceasta. De asemenea, nu sunt excluse drumurile de efectuat in scop sentimental, desi rezultatele nu se anunta a fi favorabile.

 

Horoscop Sagetator februarie 2014 - Cariera si bani

Se anunta o perioada activa, in care va trebui sa sa stabiliti clar scopurile si obiectivele de atins si sa va stabiliti cat mai limpede prioritatile. Se pare ca e o perioada benefica unui bilant si a unor analize care sa arate ce a fost bine si ce a fost gresit in ultimul timp, precum si unde trebuie insistat sau cum sa procedati in continuare, gratie retrogradarii lui Mercur. Sunt favorizate initiativele colective, proiectele de grup, precum si activitatile ce prevad studiile si cultura. Pe plan financiar, se pare ca stati bine. Depasiti piedicile, intarzierile, complicatiile si reusiti sa reveniti la normal. In ultima decada a luii pot sa apara beneficii si castiguri suplimentare.

 

Horoscop Sagetator februarie 2014 - Sanatate

Se anunta o perioada benefica asupra starii dumneavoastra de sanatate, astfel ca luna februarie 2014 poate aduce fie o imbunatatire a conditiei generale de sanatate, fie solutii binevenite pentru anumite probleme medicale. Nu se intrevad probleme noi, desi este posibil sa apara dificultati de concentrare in a doua parte a lunii, cand trebuie sa acordati mai multa atentie mai ales la condus si la manuirea obiectelor. Nu uitati sa fiti echilibrati, sa faceti miscare, sa acordati timp pentru odihna si relaxare, pentru detensionare si calmare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: