Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator 2016

Marţi, 27 Octombrie 2015 23:52

Horoscop Sagetator 2016

Horoscop Sagetator 2016Descopera predictiile astrale si horoscopul pe 2016 pentru zodia Sagetator: previziuni generale, dragoste, cariera, bani si sanatate.

Horoscop Sagetator 2016 - Previziuni generale

2016 nu pare sa fie un an prea usor pentru nativii Sagetator, insa nu trebuie sa va panicati, doar se stie: apartineti unei zodii puternice, ce sta sub semnul norocului si a increderii in viitor. Intr-un fel sau altul, orice situatie va gasi rezolvare favorabila. Nu va simtiti prea confortabil in aceasta perioada, caci va simtiti ingraditi, voi – cei care in general iubiti libertatea in miscare si dorinta de independenta. Resimtiti acut orice fel de ingradire, astfel ca sunt posibile intarzieri, obligatii, obstacole. Dar, firi incapatanate, reusiti solutii de rezolvare pentru reusita, organizare si disciplina. Incercati sa stati mai mult in preajma persoanelor ce gandesc pozitiv si debordeaza de energie si incredere.

Horoscop Sagetator 2016 - Dragoste

Anul 2016 sta sub semnul emotiei si a pasiunii, cu toate ca nativii Sagetator resimt acut dorinta spre stabilitate, protectie, sustinere si siguranta in viata de cuplu. Influentele survin din partea planetelor Saturn si Uranus. Daca sunteti intr-o relatie, e evident ca doriti sa evoluati, chiar sa oficializati relatia. Daca sunteti singuri, e evidenta preferinta dvs. pentru persoanele ce debordeaza prin energie, responsabilitate, farmec, independenta si profunzime in gandire. Mai mult de atat, veti acorda o atentie sporita persoanelor ce cunosc stabilitate financiara. Astfel de persoane va doriti in jur, inteligente si atractive deopotriva, deschise spre schimburi de idei, impresii si informatii. Pe parcursul anului veti resimti si influente din partea planetei Marte. Pur si simplu va place sa socializati si reusiti sa va faceti remarcati. Manifestati atentie pentru dragoste, pasiune, intensitate emotionala. Va veti surprinde voi insiva prin idei, mod de actiune si gandire, nevoi si dorinte. Sunteti nostalgici, astfel ca e posibila readucerea in actualitate a unei iubiri mai vechi ori anumite chestiuni amoroase in viata de cuplu ce necesita clarificari si lamuriri. Datorita pozitiei sale retrograd, deciziile pe care le luati pot duce lucrurile in directii neasteptate si problematice in acelasi timp. Mare atentie in lunile aprilie-iunie, cand planeta Mercur se afla in ciclu retrograd, cu actiuni ce duc spre zone defavorizate. Emotia si romantismul ating cote maxime in lunile ianuarie, aprilie, septembrie-noiembrie 2016.

Horoscop Sagetator 2016 - Cariera

In prima parte a anului 2016, de succes sunt proiectele ce se deruleaza pe o perioada mai indelungata de timp, fara asteptari mari si rezultate imediate. Sunt favorizate activitatile colective, manifestandu-va deplin in activitati ale unor organizatii, precum asociatii, fundatii, etc. Evident, firi deschise, va veti mari cercul de prieteni, plus ca veti avea parte de efecte remarcabile in timp. Incercati doar sa tratati lucrurile cu rabdare si veti avea parte de mari satisfactii pe plan profesional. Jupiter, marele benefic, isi face simtita prezenta in mod activ. Aveti idei indraznete si planuri marete, pline de anvergura, iar Saturn va motiveaza si imprima intelepciune. Prin seriozitate, capacitate de lucru, originalitate si creativitate veti reusi sa va faceti remarcati, sa evoluati in cariera, sa va imbunatatiti prestigiul, reusind sa apara noi deschideri si mari sanse de succes. Sefii va apreciaza si sunteti privilegiati. Totusi, fiti rationali si nu actionati imprudent, caci Saturn sanctioneaza deciziile luate pripit. Ar fi bine sa va cunoasteti limitele, sa nu exagerati si, absolut necesar, nu actionati in mod pragmatic. Perioadele in care veti atinge succesul sunt lunile martie, septembrie, octombrie. Aveti obiective clare, forta de munca, deschidere spre provocare si mister, reusind sa va mobilizati usor, cu tinta, fara sa ratati nicio oportunitate. Planeta Marte, la randul sau, mareste sansele de reusita, initiativa si competivitate insa la fel de bine pune piedici si creaza situatii conflictuale, neplaceri si alte complicatii. La randul sau, planeta Mercur predispune spre analiza, sinteza, reevaluare, claritate in decizii, mai ales in lunile aprilie si mai 2016.

Horoscop Sagetator 2016 - Sanatate

In anul 2016 trebuie sa aveti grija de starea dvs. de sanatate. Sunteti predispusi spre anumite afectiuni si boli care fie debuteaza acum, fie se agraveaza, ajungand intr-un stadiu de cronicizare. Nu sunt lucruri si situatii de dorit, deci ochii in patru si ingrijiti-va atent si responsabil. Intrucat Saturn isi face simtita prezenta, in aceasta perioada veti scapa de unele obiceiuri rele, precum rosul unghiilor, consumul de bauturi carbogazoase, fumat etc. Ati putea profita de pozitionarea planetei si veti remarca ca puteti slabi, daca doriti, insa nu uitati ca trebuie sa va asigurati nutrientii necesari. Nu puteti recurge la o cura de slabire brusca. Nu va face bine, actionand nefavorabil asupra starii de sanatate, ducand implicit la scaderea imunitatii si anumite dereglari in organism. Mai mult de atat, parca va piere cheful de viata, obositi repede, simtiti nevoia unei pauze in activitate si parcurgeti momente de sensibilitate si emotie. Recurgeti, pentru binele personal, la o alimentatie cat mai sanatoasa. De asemenea, faceti miscare, acordati timp pentru odihna si relaxare, petreceti timpul alaturi de cei dragi, comportati-va matur.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: