Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac august 2016

Marţi, 05 Iulie 2016 23:00

Horoscop Rac august 2016

Horoscop Rac august 2016Afla horoscop Rac august 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna august 2016 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Rac august 2016- Dragoste

In luna august 2016 nu prea sunteti in elementul dvs. forte, ceea ce poate aduce unele neplaceri in plan relational, mai ales ca planeta Saturn, stapanul casei cuplului Racului se afla intr-o pozitie mai putin favorabila. Accentul cade pe obligatii, indatoriri, subordonare, ceea ce nu va place si nu va caracterizeaza deloc. E nevoie de un efort sustinut pentru a face fata situatiei, insa nu va dati batuti. E doar o perioada trecatoare, caci planeta Venus isi face aparitia si influentele sunt puternice, ceea ce aduce prospetime, revigorare, buna dispozitie, optimism, comunicare si armonie in viata de cuplu.

Horoscop Rac august 2016- Cariera si bani

In august 2016 ar fi bine sa lasati munca la o parte si sa va relaxati. E momentul prielnic sa mergeti in concediu si sa va reincarcati bateriile. Totusi, daca nu reusiti asta, inarmati-va cu putere, caci programul dvs. e destul de incarcat, iar responsabilitatile sunt mari. Toata lumea trage de dvs., avand incredere ca veti duce la bun sfarsit orice sarcina intreprinsa. Pentru aceasta e nevoie de munca sustinuta, idei inovatoare si lucru intens. Stiti ca puteti insa e nevoie de efort indelungat si munca sustinuta. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare si chiar se anunta unele castiguri suplimentare.

Horoscop Rac august 2016- Sanatate

Pentru binele dvs., in luna august 2016 ar fi bine sa va menajati caci va aflati sub influenta nefasta a conjunctiei Marte-Saturn in casa bolilor Racului. Luati lucrurile mai usor, acordati timp pentru odihna si relaxare si fiti precauti in tot ceea ce intreprindeti. Nu ar strica sa mergeti la doctor pentru un control medical de rutina. In acest fel, puteti preintampina eventuale probleme de sanatate. In rest, nu uitati sa faceti miscare, petreceti timp alaturi de cei dragi, adoptati un regim alimentar sanatos si echilibrat. Atu-ul principal e moralul dvs. ridicat, buna dispozitie si atitudinea pozitiva pe care o manifestati in orice situatie.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: