Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac august 2015

Luni, 13 Iulie 2015 16:20

Horoscop Rac august 2015

Horoscop Rac august 2015Afla horoscop Rac august 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna august 2015 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Rac august 2015 - Dragoste

In luna august 2015 lucrurile revin la normal in plan relational caci Saturn, stapanul casei cuplului Racului, isi reia mersul direct in casa erotismului. Acum aveti sansa sa lamuriti lucrurile in legatura cu o relatie mai veche ori o problema ce persista in viata de cuplu. De asemenea, aveti posibilitatea sa depasiti barierele si temerile care va macina. In orice caz, deveniti mai intelept, mai precaut, mai rational si, deopotriva, mai atent la nevoile perechii dvs. In orice caz, vorbim despre o luna plina de senzualitate, dar presarata cu note de pragmatism.

Horoscop Rac august 2015 - Cariera si bani

In aceasta luna, august 2015, mizati mai ales pe resursele financiare, fiind stimulata casa banilor Racului prin tranzitul Soarelui si a planetelor Jupiter, Marte si Venus. Evident, in aceasta perioada castigati mai mult decat de obicei, dar cheltuiti deopotriva (fie ca vorbim de investitii, fie de incurcaturi banesti, fie de consum). Se pare ca banii sunt pionul principal, cei care va motiveaza, stimuleaza si incita la diverse actiune si activitati, aducand schimbari legate de statut si cariera. De asemenea, radiati de energie pur si simplu, va remarcati in plan intelectual si comunicati usor pe orice tema. Asadar, se anunta o luna activa, iar drumurile se intensifica.

Horoscop Rac august 2015 - Sanatate

Se pare ca parcurgeti o luna august 2015 plina de evenimente. Dati maxim in orice activitate, va implicati trup si suflet, dar nu uitati ca sunteti doar un om. Asadar, mare atentie in privinta starii de sanatate, mai ales in a doua jumatate a lunii. Din pacate, e doar inceputul unei perioade mai agitate, ce poate dura circa un an. Dar, nu va ingrijorati. Totul depinde de dvs., de felul cum tratati lucrurile si atitudinea cu care reactionati la diverse situatii. Stapaniti-va, incercati sa va pastrati calmul, sa nu va enervati, sa acordati timp pentru odihna si relaxare. Nu uitati ca toate acestea isi pun amprenta asupra functionarii organismului. Pastrati un stil echilibrat de viata si totul va fi bine.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: