Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac aprilie 2015

Miercuri, 11 Martie 2015 22:16

Horoscop Rac aprilie 2015

 

Horoscop Rac aprilie 2015Afla horoscop Rac aprilie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2015 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Rac aprilie 2015 - Dragoste

Veti fi destul de cameleonici in luna aprilie 2015. Veti stii sa va pliati in functie de conjunctura si de dorintele celor dragi. Planul afectiv va fi unul important pentru voi si veti incerca sa faceti tot ceea ce va sta in putinta pentru a avea acasa un mediu prielnic si pozitiv. Aceasta atitudine a voastra va fi bine primita de partenerul de cuplu. Spre sfarsitul lunii un cuadrat intre Mercur si Jupiter poate aduce in viata Racilor un eveniment neprevazut. Poate fi vorba de o situatie conflictuala, data fiind prezenta lui Mercur. Incercati sa fiti mai echilibrati si sa nu dati amploare acesteia. Va recomandam sa nu luati in aceasta perioada decizii radicale, veti regreta mai tarziu. Pentru nativii Rac singuri se anunta o luna destul de linistita. Un moment prielnic pentru a intalni un potential partener va fi in jurul datei de 17 aprilie 2015.

 

Horoscop Rac aprilie 2015 - Cariera si bani

La locul de munca va fi destul de multa agitatie. Schimbari, reevaluari ale unor planuri, situatii mai stresante si mici dispute cu colegii. Conjunctura astrala este una destul de tulbure si ar fi foarte indicat sa incercati sa fiti cat de diplomati puteti. Atmosfera va deveni mai echilibrata si actiunile mai previzibile incepand cu partea a doua a lunii aprilie. Nu este exclus ca eforturile voastre de pana acum sa fie rasplatite cu o avansare sau o usoara crestere a veniturilor. Antreprinzatorii pot miza pe o perioada mai prielnica afacerilor intre 15 - 21 aprilie 2015. Profitati de oportunitatile care apar si veti avea doar de castigat pe termen lung.

 

Horoscop Rac aprilie 2015 - Sanatate

Veti incepe luna aprilie destul de secatuiti de puteri. Fie ca este vorba de astenia de primavara, fie ca este vorba de o suprasolicitare  la care v-ati supus vreme indelungata, senzatia pe care o veti avea va fi aceea de oboseala si uneori chiar extenuare, atat fizica cat si psihica. Sfatul nostru ar fi acela sa incercati sa gasiti metodele cele mai adecvate pentru voi insiva pentru a va mai detensiona. Spre mijlocul lunii tranzitul Soarelui pe casa sanatatii va va aduce forta de care aveti nevoia si va mai ameliora starea voastra. Reincarcati-va bateriile in preajma persoanei iubite si a familiei, in natura sau facand sport.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: