Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu noiembrie 2013

Vineri, 01 Noiembrie 2013 13:36

Horoscop Leu noiembrie 2013

 

Afla horoscop Leu noiembrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2013 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Leu noiembrie 2013 - Dragoste

Nativii Leu parcurg in aceasta luna o perioada mai tulbure. Sunt posibile neintelegeri si certuri in legatura cu locuinta, familia, parintii. Aceste complicatii sunt amplificate prin prezenta eclipsei de Soare din 3 oimebrie 2013 si a conjunctiilor lui Saturn cu Soarele si cu Mercur. Spre sfarsitul lunii lucrurile revin la normal. Datorita lui Venus pot sa apara povesti de dragoste la locul de munca. Nu uitati ca in viata de cuplu sa impartiti sarcinile si responsabilitatile si sa colaborati.

 

Horoscop Leu noiembrie 2013 - Cariera si bani

Noiembrie 2013 reprezinta inceputul unei perioade in care accentul va cadea pe folosirea talentelor in relatiile de lucru. Gratie lui Venus sunt favorizate ocupatiile ce au legatura cu estetica, arta, creatia, frumosul. Vor exista noi colaborari, iar munca va poate fi influentata de sentimente sau de partenerul de viata. Vor exista preocupari pentru imobiliare si investitii. Posibil sa produceti mai multi bani, insa atentie, deoarece Marte se pricepe si sa ii cheltuiasca la fel de rapid.

 

Horoscop Leu noiembrie 2013 - Sanatate

Nativii Leu trebuie sa fie atenti la starea lor de sanatate. Prezenta lui Venus pentru urmatoarele 4 luni in casa bolilor Leului poate aduce afectiuni si probleme de circulatie, afectiuni ce privesc aparatul renal, ovarele sau nivelul de zahar in sange. Daca aveti probleme de acest gen, nu ezitati si luati masuri de precautie. Daca nu suferiti de aceste probleme, evitati aparitia lor. Avand contact cu medicina, problemele vor fi tinute sub control.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: