Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu iunie 2017

Luni, 08 Mai 2017 00:05

Horoscop Leu iunie 2017

Afla horoscop Leu iunie 2017. Afla previziunile astrologice pentru luna iunie 2017 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Leu iunie 2017 - Dragoste

Luna iunie 2017 sta sub semnul neconcordantei in plan relational gratie influentelor survenite din partea planetelor Saturn si Venus, precum si a Soarelui. Se pare ca in aceasta perioada, in viata relationala aveti parte de unele discutii in contradictoriu, ceea ce aduce anumite inconveniente si tensiune. Adesea, aveti senzatia ca ceilalti nu va inteleg si nu va sustin si ca adopta o atitudine mai distanta. Incercati insa sa fiti temperati, evitati exagerarile si comunicati cat mai deschis cu cei dragi si, bineinteles, cu perechea dvs. E doar o perioada trecatoare, dar iubiti si sunteti iubiti. Nu uitati ca impartasiti aceleasi idei si manifestati aceleasi preferinte si totul va reveni la normal! Trebuie doar sa aveti rabdare si sa abordati lucrurile cu calm.

Horoscop Leu iunie 2017 - Cariera si bani

Se pare ca in luna iunie 2017 munciti destul de mult, insa sansele sunt de partea dvs. si reusita e aproape. Sansele survin din abilitatile, capacitatile si interesele pe care le detineti. Mizati, in principal, pe farmec personal, relatii, dar si capacitate de munca, talent, pasiune, originalitate, dexteritate, creativitate, s.am.d. Mai mult de atat, norocul va surade, fiind favorizate activitatile colective, iar oportunitatile de afaceri se tin lant. Va bucurati de popularitate, colegii si sefii va apreciaza, iar proiectele si activitatile se desfasoara firesc. Nu sunt excluse rivalitatile, insa reusiti sa faceti fata oricaror situatii, trebuie doar sa actionati cu prudenta si incredere. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare.

Horoscop Leu iunie 2017 - Sanatate

In luna iunie 2017 va bucurati de o stare de sanatate destul de buna. Totusi, pentru binele vostru, ar trebui sa va tineti la distanta de situatiile tensionate ce aduc discutii in contradictoriu. Stresul nu va face deloc bine, asa ca, luati lucrurile cu calm, rabdare si perseverenta. In rest, incercati sa recurgeti la un stil de viata cat mai sanatos si echilibrat, cu accent pe regim alimentar sanatos. De asemenea, nu uitati de momentele de relaxare si odihna, precum si de practicarea miscarii. Manuiti ustensilele cu grija, evitati riscurile si excesele de orice fel. In cazul aparitiei unor neplaceri, nu ezitati sa apelati la ajutorul specializat, pentru preventie si viata sanatoasa.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: