Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu iunie 2016

Duminică, 08 Mai 2016 23:34

Horoscop Leu iunie 2016

Horoscop Leu iunie 2016Afla horoscop Leu iunie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna iunie 2016 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Leu iunie 2016 - Dragoste

In luna iunie 2016 nu sunteti in elementul dvs. forte in plan relational. Se pare ca iesiti in societate, va distrati, insa ceva lipseste. In viata de cuplu resimtiti o stare oarecare de tensiune, blocaje in comunicare, desincornizari, etc. Evident, aceste chestiuni va macina interior, desi nu lasati sa se vada. In a doua jumatate a lunii, lucrurile se amplifica, se intensifica si resimtiti o stare de nesiguranta, singuratate, dezamagire, neliniste interioara, etc. Va refugiati in munca, insa aceasta situatie nu rezolva problema. Trebuie sa va mobilizati si sa rezolvati eventualele probleme ce au legatura cu familia si aspectele ce au legatura cu diverse obligati casnice ori chestiuni de locuinta si tranzatii ce au legatura cu proprietatile imobiliare.

Horoscop Leu iunie 2016 - Cariera si bani

Se anunta o luna iunie 2016 destul de prospera in plan profesional, iar succesul are legatura in mare parte cu activitatile colective derulate in parteneriat. Vorbim, in general, despre eficienta si idei inedite in cadrul unor actiuni de grup. Beneficiile apar in urma unor asocieri si colaborari, iar principalele aspecte pe care mizati sunt creativitatea si originalitatea. Va place compania celorlalti si comunicati usor si deschis. Reusiti sa cunoasteti oameni noi cu inclinatii, aptitudini si abilitati de interes comune. Atrageti in jurul dvs. oameni valorosi, care va sustin neconditionat. In ultima saptamana a lunii deveniti mai interiorizati, insa e ceva trecator. Financiar, se anunta castiguri frumoase.

Horoscop Leu iunie 2016 - Sanatate

In luna iunie 2016 va aflati intr-o forma fizica de invidiat. Va bucurati de o stare excelenta de sanatate, dand dovada de energie, optimism si spirit constructiv. Nimic nu va doboara si tratati lucrurile cu mult calm si tenacitate. Totusi, ar fi bine sa nu exagerati, caci aceasta situatie nu poate tine o vesnicie. In a doua jumatate a lunii deveniti mai emotivi si resimtiti o oarecare stare de oboseala, ceea ce aduce o mai mica motivare si unele neplaceri de sanatate. Evident, totul are legatura cu sistemul imunitar ce indica un nivel scazut. Zambiti, acordati atentie familiei si intreprindeti activitati care va binedispun si va imprima un tonus pozitiv. Relaxati-va, odihniti-va suficient, faceti miscare si nu ratati nicio ocazie pentru o iesire in aer liber.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: