Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu ianuarie 2015

Luni, 22 Decembrie 2014 01:11

Horoscop Leu ianuarie 2015

 

Horoscop Leu ianuarie 2015Afla horoscop Leu ianuarie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna ianuarie 2015 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Leu ianuarie 2015 - Dragoste

Luna ianuarie 2015 pare sa fie extrem de animata pe plan sentimental, mai ales pentru cei aflati intr-o relatie. Exista o mare deschidere gratie prezentei planetelor Marte, Venus si Mercur, precum si a Soarelui. Se anunta, asadar, o luna ce sta sub semnul pasiunii si a trairii armonioase si calde. Aveti disponibilitate si aratati atasamentul si iubirea deosebita fata de perechea dvs. Impreuna impartasiti sentimente, valori, ganduri, actiuni si chiar proiecte. Evident, comunicarea e atu-ul principal, ce poate desface si incurca lucrurile. Mare grija, deci, cum vorbiti, ce scrieti si ce vorbiti. Posibil sa revina in discutie vechi subiecte, neclarificate la timpul lor. Un impact puternic asupra dvs. il au prietenii si banii.

 

Horoscop Leu ianuarie 2015 - Cariera si bani

Gratie sustinerii din partea planetelor Saturn si Uranus, in luna ianuarie 2015 sunteti capabili de lucruri marete. De asemenea, o influenta deosebita o emana trecerea Soarelui prin casa muncii. Astfel, in aceasta luna veti fi mereu ocupat, reusind sa va remarcati prin calitatile profesionale si capacitatea extraordinara de care dati dovada. Aveti idei bune, libertate in exprimare, remarcandu-va prin inventivitate, invare si talent. Parteneriatele sporesc, contractand noi colaborari si asocieri in afaceri. Totusi, fiti precauti, deoarece lucrurile nu sunt intotdeauna asa cum par a fi. Finaciar, e nevoie de prudenta, astfel incat sa evitati situatiile de risc, amanarile si pagubele.

 

Horoscop Leu ianuarie 2015 - Sanatate

In luna ianuarie 2015 revine in actualitate starea dvs. de sanatate. Asadar, veti manifesta un interes sporit in aceasta privinta, atat din punct de vedere al riscului de imbolnavire, cat si in privinta unor investigatii medicale de rutina, ce privesc anumite tratamente, diete, etc. Acum e timpul sa restabiliti prioritatile, sa aveti grija de starea personala de sanatate. Nu sunt motive de ingrijorare, insa niste analize medicale intotdeauna sunt binevenite. In acest fel, sunteti preventivi, evitand posibile probleme de sanatate. Cuvintele care va caracterizeaza in aceasta luna sunt preventia si grija.

 

Puteti afla ce va prezic astrele pentru anul 2015: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate citind articolul Horoscop Leu 2015.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: