Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu februarie 2014

Marţi, 28 Ianuarie 2014 01:37

Horoscop Leu februarie 2014

 

Horoscop Leu februarie 2014Afla horoscop Leu februarie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2014 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Leu februarie 2014 - Dragoste

Se anunta o perioada tumultoasa, plina de evenimente speciale, iar senzatia generala care va incearca ar putea fi de dificultate si neintelegere. Acestea se datoreaza, in mare parte, comunicarii defectioase cu partenerul, dar si neatentiei, confuziei si aprecierii eronate. Asadar, in aceasta perioada incercati sa nu luati decizii definitive. Totusi, sunt favorizate tendintele spre analiza a eventualelor disfunctionalitati. Pot fi aduse in discutie subiecte delicate, vechi sau pot sa reapara in peisaj persoane din trecut.

 

Horoscop Leu februarie 2014 - Cariera si bani

Lucrurile incep sa intre pe fagasul normal. Venus isi reia mersul direct, astfel ca ceva se clarifica, se porneste din loc si prinde viteza. Favorizate de acest aspect sunt mai ales activitatile cu legatura spre arta, estetica, lux, divertisment si dragoste. Cu toate acestea, orice activitate profesionala intreprinsa cu placere in aceasta perioada va aduce succes si realizari frumoase. Posibil sa beneficiati de un sprijin din partea familiei sau ca munca dumneavoastra sa aiba tangente cu imobilele, terenurile sau bunurile de folosinta indelungata. Resursele financiare depind mult de colaborari, parteneriate, aliante, contracte, iar Mercur retrograd poate intarzia, ingreuna si incurca lucrurile.

 

Horoscop Leu februarie 2014 - Sanatate

Se anunta o perioada extrem de benefica in ceea ce priveste starea de sanatate. Nu aveti probleme, din contra, pot sa apara solutii pentru sanatate acolo unde este nevoie. Sunt incurajate preocuparile legate de forma, garderoba, lux, stil, cosmetica, monden. Totusi, nu exagerati si nu uitati ca pot sa apara slabiciuni in fata tentatiilor, iar acestea se pot solda cu efecte nedorite. Faceti miscare, adoptati o alimentatie sanatoasa si diversificata. Mare atentie la dulciuri!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: