Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu august 2015

Marţi, 14 Iulie 2015 03:22

Horoscop Leu august 2015

Horoscop Leu august 2015Afla horoscop Leu august 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna august 2015 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Leu august 2015 - Dragoste

In luna august 2015 lucrurile sunt extrem de controversate. Posibil sa aveti parte de evolutii neasteptate, gratie conjuncturii: planeta Venus ramane in Leu. In centrul atentiei cade iubirea si relatiile, cu toate ca apar multe situatii neprevazute. Totul depinde de starea dvs., de felul cum tratati lucrurile si reactionati la schimbari. Incercati, pe cat e posibil, sa renuntati la orgoliu si egocentrism. Acordati sansa tuturor, nu refuzati ajutorul si sfaturile celor din jur. Totul tine de felul cum reactionati si, cel mai bine, incercati sa reevaluati relatiile cu modestie, calm, incredere si intelepciune.

Horoscop Leu august 2015 - Cariera si bani

Se pare ca in luna august 2015 sunteti privilegiati: reusiti sa va faceti remarcati si atingeti succesul cu usurinta. Sansa va surade si va evidentiati fara sa depuneti mari eforturi. Totul tine de atitudinea personala (autoritate, prestanta, ambitie, capacitate). Simtiti nevoia acuta de actiune, astfel ca va implicati intr-o multitdine de proiecte. Vorbele sunt la dvs., iar felul cum ganditi va favorizeaza. In a doua jumatate a lunii, oportunitatile nu mai apar chiar la tot pasul, caci Jupiter paraseste Leul. Nu ar strica sa va reevaluati obiectivele si colaborarile. Financiar, lucrurile stau bine.

Horoscop Leu august 2015 - Sanatate

Din punct de vedere fizic, totul decurge normal pentru nativii Leu in luna august 2015. Aveti suficienta energie astfel incat sa faceti fata tuturor situatiilor care se ivesc. Nu ar strica poate sa va consumati energia si fizic, prin miscare si fel de fel de activitati fizice. Totusi, nu exagerati, caci sunteti predispusi la tentatii si excese, ceea ce duce la neplaceri de sanatate. Cel mai bine ar fi sa va canalizati energia spre actiunile propriu-zise, necesare, vizand armonia, linistea si relaxarea. Evitati orice imprudente. Adoptati un regim alimentar sanatos, faceti miscare, petreceti timpul cu cei dragi, in aer liber, pe cat este posibil.

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: