Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni noiembrie 2014

Luni, 20 Octombrie 2014 14:10

Horoscop Gemeni noiembrie 2014

 

Horoscop Gemeni noiembrie 2014Afla horoscop Gemeni noiembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2014 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Gemeni noiembrie 2014 - Dragoste

Arma principala a Gemenilor in noiembrie 2014 in ceea ce priveste relatiile sentimentale va fi comunicarea. Veti fi inzestrati cu un dar aparte, acela de a stii sa va alegeti cuvintele potrivite si sa comunicati exact ceea ce simtiti fara a afecta ego-ul celor dragi. Prin cuvinte mestesugite veti reusi sa cuceriti, sa rezolvati probleme, sa creati momente romantice. Prima parte a lunii va curge destul de lin in cuplu. Atmosfera va fi una pasnica, veti fi inclinati mai mult spre rezolvarea treburilor zilnice. Partea a doua a lunii va fi insa una traita mult mai intens. Prezenta planetei Venus va dinamiza trairile afective si viata de cuplu. Veti avea parte de momente romantice, bucurii mari, trairi emotionale profunde. Influenta planetei Venus poate aduce in atentia Gemenilor singuri o persoana care sa le suscite interesul.

 

Horoscop Gemeni noiembrie 2014 - Cariera si bani

Luna noiembrie 2014 va fi o luna in care veti munci foarte mult. Va trebui sa faceti fata unor sarcini suplimentare sau sa intampinati o serie de probleme la locul de munca. Inarmati-va cu rabdare si putere. Atmosfera va fi mai tensionata la serviciu. Daca veti fi pusi in situatia de a lua decizii radicale vorbiti initial cu cei apropiati voua pentru a nu lua decizii pripite, din impuls si care in timp sa se dovedeasca gresite. Aceasta perioada de 2 saptamani va fi una in care trebuie sa dati dovada de stapanire de sine. Vesti mai bune vor aparea in a doua decada a lunii noiembrie. Sunt bine aspectate castigurile materiale suplimentare, colaborarile avantajoase sau chiar o promovare. Profitati de acest moment mai prielnic pentru a va incarca bateriile si a face pasi in cariera.

 

Horoscop Gemeni noiembrie 2014 - Sanatate

In prima parte a lunii, ca urmare a agitatiei de la locul de munca, veti fi pusi in situatia de a face fata unor evenimente mai stresante. Aceasta perioada isi va pune amprenta si asupra starii de sanatate. Veti fi mai predispusi la diverse afectiuni, nu grave, dar care va vor alterna starea sanatatii. Si din punct de vedere psihic veti fi foarte solicitati. Incercati sa gasiti modalitati de a reduce efectele stresului, iesi in natura, petreceti mai mult timp in familie. In cazuri mai grave nu ezitati si mergeti la un control medical! Partea a doua a lunii va fi una mai echilibrata. Va veti reveni atat din punct de vedere fizic cat si psihic.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: