Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni iulie 2016

Vineri, 03 Iunie 2016 02:10

Horoscop Gemeni iulie 2016

Horoscop Gemeni iulie 2016Afla horoscop Gemeni iulie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2016 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Gemeni iulie 2016- Dragoste

Iulie 2016 pare sa fie o luna destul de complicata in plan sentimental, cu toate ca lucrurile isi revin fata de perioada anterioara. In aceasta perioada incep sa prinda contur idei, planuri si strategii relationale pe termen lung. Important e sa mizati pe incredere, optimism si buna dispozitie. Incepand cu 12 iulie vorbim de sansa si reusita in viata de cuplu, gratie influentelor pozitive din partea planetei Saturn in asociere cu Soarele si planetele Mercur si Venus. Pentru binele dvs. si a celor dragi, comunicati deschis, iesiti in societate, faceti cunostinta cu oameni noi, exprimati-va trairile emotioanale, dati frau liber sentimentelor si totul va fi bine, in armonie si implinire.

Horoscop Gemeni iulie 2016- Cariera si bani

In luna iulie 2016 munciti mult, insa rezultatele nu intarzie sa apara. Se pare ca obiectivele propuse sunt atinse si mizati pe eficienta si profit, dincolo de efortul sustinut si munca depusa. Dispuneti de energie, initiativa, spirit mobilizator, capacitate de relationare si coordonare a echipei de lucru. Termenele se tin lant, presiunea e mare, e mult de lucru, insa faceti fata oricaror provocari si duceti la indeplinire si reusita orice activitate. Recompensele nu intarzie sa apara, iar veniturile de ordin financiar cresc vertiginos in aceasta luna. Evident, va si place sa cheltuiti banii, desi sunteti concentrati si manifestati inclinatii vizibile spre achizitii si investitii.

Horoscop Gemeni iulie 2016- Sanatate

Se pare ca in luna iulie 2016 sunteti suprasolicitati si asta include mult consum de energie, ceea ce poate duce la epuizare fizica si chiar anumite probleme de sanatate. Important e sa pastrati echilibrul in viata dvs. Munciti, insa fiti rationali si acordati timp pentru odihna, relaxare, miscare si alimentatie sanatoasa. Fiti vigilenti si tratati cu seriozitate orice inconvenint ori neplacere de sanatate. De asemenea, apelati la un control medical de specialitate in cazul ivirii unor probleme. Actionati prompt, cu precautie si vigilenta, luati masuri privind igiena si stilul de viata adoptat. Nu in ultimul rand, recomandam sa acordati prudenta in actiunile intreprinse datorita predispozitiei spre accidentari, raniri ori manifestari dureroase.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: