Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni ianuarie 2015

Joi, 18 Decembrie 2014 17:20

Horoscop Gemeni ianuarie 2015

 

Horoscop Gemeni ianuarie 2015Afla horoscop Gemeni ianuarie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna ianuarie 2015 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Gemeni ianuarie 2015 – Dragoste

Se pare ca in luna ianuarie 2015 nativii Gemeni privesc relatiile cu mult mai multa seriozitate, intr-un mod mult mai intens si profund. Mizati acum pe stabilitate si responsabilitate. In acest sens, analizati mult inainte de a lua decizii, faceti alegeri, stabiliti alternative si abia apoi actionati. Stiti exact ce doriti de la viata si de la relatia de cuplu; stiti exact ce asteptari aveti de la perechea dvs. Daca sunteti singuri,  e posibil sa stabiliti o noua relatie, ce poate fi de durata. In ultima parte a lunii pot sa apara mici tensiuni, insa nu exagerati. Luati lucrurile usor, tratati-le cu umor si totul va fi bine.

 

Horoscop Gemeni ianuarie 2015 - Cariera si bani

Se anunta o luna activa in privinta carierei. Aveti energie, idei si chiar sansa de reusita. Sunteti motivati si va bucurati de prezenta lui Jupiter si influenta favorabila a relatiei sale cu Saturn, Uranus si nodurile Lunii. De asemenea, va bucurati de prezenta lui Mercur in casa studiilor, culturii si calatoriilor, adancind importanta acestora. Nu in ultimul rand, aveti parte si de prezenta deosebita a lui Marte, Venus si Soare. Datorita conjuctiilor formate pot sa apara unele confuzii si complicatii, mai ales in a doua jumatate a lunii, insa la fel de bine pot fi sursa de inspiratie. Financiar, nu ar strica putina cumpatare si utilizarea banilor cu prudenta.

 

Horoscop Gemeni ianuarie 2015 – Sanatate

Nu sunteti in elementul dvs. maxim din punct de vedere al starii de sanatate sub aspect fizic, insa moral sunteti bine, increzatori si optimisti. Cel mai bine ar fi sa adoptati un stil de viata echilibrat. Incercati sa va dozati energia si fortele spre activitatile esentiale. Ar fi indicat sa luati unele suplimente care sa va ajute la intarirea sistemului imunitar. Evitati excesele de orice fel. Unele probleme de sanatate pot sa apara in a doua jumatate a lunii ianuarie 2015, dar pot fi evitate daca aveti grija de sanatatea personala.

 

Puteti afla ce va prezic astrele pentru anul 2015: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate citind articolul Horoscop Gemeni 2015.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: