Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni 2016

Miercuri, 21 Octombrie 2015 00:00

Horoscop Gemeni 2016

Horoscop Gemeni 2016Descopera predictiile astrale si horoscopul pe 2016 pentru zodia Gemeni: previziuni generale, dragoste, cariera, bani si sanatate.

Horoscop Gemeni 2016 - Previziuni generale

2016 pare sa fie un an semnificativ in plan relational pentru nativii Gemeni. Se manifesta o preferinta acerba spre viata de familie gratie influentelor favorabile ale planetelor Jupiter si Mercur. De asemenea, se manifesta un interes sporit spre casa si proprietatile imobiliare, mai ales in prima jumatate a anului. Fie vorbim despre reabilitare, extindere si modernizare a spatiului actual de locuit, fie vorbim despre construirea ori achizitionarea unei noi locuinte. Financiar, lucrurile stau bine, asadar va permiteti unele investitii. Sunteti pretentiosi si asteptati mult de la cei din jur. Nu ar strica sa luati lucrurile cu calm, sa fiti mai cumpatati si mai deschisi.

Horoscop Gemeni 2016 - Dragoste

Anul 2016 pare sa fie mai dificil din punct de vedere relational pentru nativii Gemeni. Viata de familie si relatia de cuplu sunt pe prim plan, insa acestea vor fi puse la incercare. Vor exista mici probleme si veti intampina anumite dificultati in ceea ce priveste familia si locuinta. De exemplu, perechea dvs. poate parea mai rece si mai putin intelegatoare, etc.. Daca va aflati intr-o relatie in care existau deja anumite neintelegeri, in acest an lucrurile se precipita, astfel ca ati putea ajunge la ruperea ei. De fapt, acum are loc testul de foc: fie reusiti sa treceti impreuna pentru orice situatie problematica si va consolidati relatie, fie ajungeti la destramarea relatiei. Ar fi bine sa comunicati mai mult, sa va deschideti unul in fata celuilalt, sa spuneti ce asteptari aveti de la relatie s.a.m.d. Alegerile va apartin, insa analizati bine orice situatie inainte de a lua decizii. Regrete vor exista, insa trebuie sa mergeti mai departe indiferent de orice. Ca si cum nu ar fi suficient, casa cuplului Gemenilor este supusa si tranzitului planetei Marte, aflata in ciclu retrograd, ceea ce explica repezeala, starile de agitatie si conflict. Cele mai dificile momente ale anului survin in perioada martie-mai si luna august 2016. In ultimul trimestru al anului, lucrurile incep sa se schimbe in bine, gratie pozitiei favorabile a planetei Venus in casa dragostei Gemenilor. De asemenea, isi face simtita prezenta planeta Jupiter, marele benefic, cu impact semnificativ in evolutia vietii de cuplu, cu accent pe emotie, placere, caldura, noroc, armonie. Sentimentele sunt traite la maxim, comunicati mult mai usor cu perechea si ajungeti la consolidarea relatiei. Sunteti mult mai energici, mult mai stapani pe situatie si mult mai relaxati.

Horoscop Gemeni 2016 - Cariera

Se anunta un an 2016 destul de dificil in plan profesional, mai ales in primele 2 trimestre. Nu trebuie sa va panicati, caci lucrurile revin pe fagas normal si chiar se imbunatatesc in ultimul trimestru, gratie prezentei favorabile a planetelor Jupiter si Saturn.Nu va dati in laturi de la nicio activitate, insa preferati mai mult munca in colectiv. Pentru reusita in cariera, ar trebui sa tineti cont de vocatia personala. Mizati pe ceea ce va place si va pasioneaza. In lipsa acestor aspecte, sunteti destul de confuzi, lipsiti de vlaga si traiectorie, fara pic de motivatie in atingerea obiectivelor. Dificultatile isi fac simtita prezenta si chiar exista posibilitatea de renuntare si esec pe plan profesional. Daca mizati insa pe ceea ce va place, pe profesia dorita, randamentul e maxim si dati dovada incredibila de talent, originalitate si creativitate. In asemenea situatie, evoluati nu doar profesional, ci si spiritual, ajungand la mari satisfactii si impliniri sufletesti. Sa nu uitam ca se imbunatateste si partea financiara. Pentru reusita, analizati bine situatiile, stabiliti o strategie de lucru clara si nu luati decizii in pripa. Asadar, fiti precauti, rigurosi si optimisti. Un moment important, poate critic, survine in luna martie, fiind datorat eclipsei de Soare. In lunile ianuarie-februarie, iunie-iulie, cand planeta Marte se afla in casa muncii Gemenilor, veti resimti orice activitate ca fiind complicata, solicitanta si chiar stresanta. In lunile martie-mai, august-septembrie, cand planeta Marte se afla in casa parteneriatelor Gemenilor, veti resimti piedici in colaborari si tranzactii. Ochii in patru in lunile aprilie-mai. Incepand cu luna septembrie 2016, lucrurile revin la normal, gratie pozitionarii planetei Jupiter intr-o casa favorabila pentru Gemeni. Colaborarile prind contur, evolutia in cariera se imbunatateste vizibil, iar castigurile financiare se pastreaza in limite decente, fara evolutii marcante.

Horoscop Gemeni 2016 - Sanatate

Anul 2016 pare sa fie destul de contradictoriu pentru nativii Gemeni in privinta starii de sanatate. Lucrurile nu sunt atat de complexe pe cat au fost in anii anteriori, insa nici nu va lasa in pace. Pe cand credeati ca ati scapat de problemele medicale, aflati ca lucrurile nu sunt asa. Dar, nu aveti mari motive de ingrijorare. Mai mult tine de modul dvs. de abordare, de felul cum priviti lucrurile. Tratati orice situatie cu calm si nu va panicati la orice ingrijorare ori neplacere. Grijile, adesea inutile, sunt principala cauza a nelinistii personale, astfel ca va puteti pierde usor echilibrul emotional si mental. Situatia tensionata este influentata de prezenta planetelor Mercur si Marte, aflate in ciclu retrograd. Acordati atentia maxima asupra starii de sanatate in perioada aprilie-iunie cand pot sa reapara unele boli mai vechi, tratate superficial la acea vreme. Cel mai des, problemele de sanatate sunt cauzate de neliniste, teama si dezamagire. Ar fi bine sa va pastrati echilibrul astfel incat sa evitati blocajele emotionale si orice problema, sa constientizati lucrurile, sa fiti rationali in abordare, mod de a fi si de a gandi. Nu ar strica sa efentuati un control medical de rutina, care sa permita depistarea din timp a unor afectiuni si tratarea preventiva in cazul existentei lor. Asadar, fiti mai maleabili, acordati timp pentru odihna si relaxare, socializati si practicati sportul preferat. Totul tine de dvs., de modul de abordare si reactie la tot ce e in jur.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: