Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara noiembrie 2014

Miercuri, 22 Octombrie 2014 01:17

Horoscop Fecioara noiembrie 2014

 

Horoscop Fecioara noiembrie 2014Afla horoscop Fecioara noiembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2014 pentru zodia Fecioara: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Fecioara noiembrie 2014 - Dragoste

In luna noiembrie 2014 accentul cade pe sentimente, iubire si devotament. Se pare ca va bucurati de conjunctia Marte-Pluto, ceea ce aduce pasiune, senzualitate, incarcatura emotionala deosebita. Reusiti sa fascinati, sa atrageti atentia si sa va faceti remarcati, starnind interes si pasiune de care nici nu credeati vreodata ca le puteti emana. Bineinteles, va bucurati si de prezenta planetelor Saturn (stapanul casei iubirii Fecioarei) si Venus (planeta iubirii si a senzualitatii). Asadar, se anunta o perioada extrem de incarcata, plina de emotie, intensitate, pasiune, armonie si buna intelegere. In a doua jumatate a lunii veti avea parte de un eveniment placut in viata dvs.

 

Horoscop Fecioara noiembrie 2014 - Cariera si bani

Se pare ca in luna noiembrie 2014 activitatile derulate sunt ghidate prin energia si tenacitatea dvs. Accentul cade pe comunicare si informare. Manifestati preferinte si inclinatii spre invatare, documentare, redactare de lucrari – pe scurt, vorbim despre activitati si preocupari intelectuale. Posibil sa fie vorba de examene, interviuri si probe de munca, schimburi de idei, negocieri, etc. Oricum, reusiti sa faceti fata cu brio tuturor incercarilor si provocarilor la care sunteti supusi. Ideile curg si reusiti usor sa treceti de la vorbe la fapte, de la idei la practica. Reusiti sa va faceti remarcati si aveti mare putere de convingere, remarcandu-va mai ales si prin forta de expresie si tendinta spre creatie si inovatie. E o perioada excelenta pentru a va lansa si recomanda. Financiar, lucrurile decurg bine, iar sansa va surade in a doua jumatate a lunii, existand sansa de prosperitate.

 

Horoscop Fecioara noiembrie 2014 - Sanatate

In noiembrie 2014 va bucurati de o stare de sanatate buna. Aveti energie si dispuneti de rezistenta fizica si morala. Sunteti extrem de activi si manifestati un interes aparte spre plimbari, drumetii si chiar calatorii la distanta. Ati putea practica unele activitati sportive, caci sunt mari consumatoare de energie. Oricum, manifestati un interes aparte spre sanatate si viata sanatoasa. Va documentati in acest sens si chiar actionati practic si cu efect pozitiv. Relaxati-va, faceti miscare si profitati de iesirile in aer liber.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: