Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara noiembrie 2013

Vineri, 01 Noiembrie 2013 23:52

Horoscop Fecioara noiembrie 2013

 

Afla horoscop Fecioara noiembrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2013 pentru zodia Fecioara: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Fecioara noiembrie 2013 - Dragoste

Pentru nativii Fecioara se anunta o perioada extrem de pretioasa gratie prezentei lui Jupiter intr-una din cele mai bune amplasamente posibile. Pot sa apara realizari si impliniri sufletesti deosebite. Asemenea lucruri sunt favorizate si de Marte si de Venus. Mai rar asemenea configuratie astrala. Apare sansa de a te indragosti daca nu esti intr-o relatie, iar daca ai un cuplu existent apar satisfactii. Venus va avea o sedere indelunga, pana in martie 2014, in casa dragostei Fecioarei. Atentie la viata sentimentala, analizati lucrurile cu atentie mai ales in perioada 5 noiembrie 2013- 5 martie 2014.

 

Horoscop Fecioara noiembrie 2013 - Cariera si bani

Luna noiembrie 2013 promite realizari pe plan profesional. Nativii Fecioara sunt plini de energie, au initiative, se misca usor si repede, prind curaj si lupta pentru ceea ce isi doresc. Comportamentul este competitiv si Feciorele pun accent pe latura creativa, artistica, ceea ce le pune in valoare calitatile. Pare sa fie perioada perfecta pentru promovare si gasire de sustinatori. De asemenea, poti beneficia de protectie din partea unor persoane bine situate. Cu banii stati excelent si reusiti sa atrageti fonduri, inclusiv sa recuperati sume sau bunuri care va apartin de drept.

 

Horoscop Fecioara noiembrie 2013 - Sanatate

Nativii Feciora se bucura de o stare mai buna de sanatate comparativ cu luna trecuta, dispun de energie si forta, dar nu sunt in forma lor maxima. Asadar, aveti grija la frig si umezeala, adoptati un stil sanatos de hrana, nu uitati de odihna si consultati medicul imediat ce constatati ca nu este in ordine ceva. Mai mult de atat, feriti-va de accidente si rani cauzate de graba si neatentie.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: