Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara iunie 2015

Marţi, 19 Mai 2015 00:47

Horoscop Fecioara iunie 2015

Horoscop Fecioara iunie 2015Afla horoscop Fecioara iunie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna iunie 2015 pentru zodia Fecioara: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Fecioara iunie 2015 - Dragoste

In iunie 2015 se pare ca implinirea si iubirea se resimt din plin. Evident, Venus si Jupiter isi fac datoria si duc orice actiune spre implinire si fericire. Dar, cele doua planete se intalnesc in casa a douasprezecea a Fecioarei, ceea ce are legatura cu iluzia, secretul, misticul, subconstientul. Urmeaza o perioada ce are de a face cu deplasarea lui Venus intre casele XII-I, fiind in legatura directa si sentimentele si relatiile. Aceasta situatie dureaza pana prin luna noiembrie. Nu trebuie sa faceti probleme in plan relationar, insa pot aparea unele mici sicanari. Nu uitati ca trebuie sa comunicati.

Horoscop Fecioara iunie 2015 - Cariera si bani

In luna iunie 2015 are loc o intalnire inedita a planetelor Marte, Mercur si Soarele. Pe de o parte, Marte insufla incredere, initiativa, idei originale, dorinta de actiune, pe de alta parte Mercur si Soarele aduc autoritatea, impunerea, evidentierea si pestigiul. In aceasta perioada neintelegerile, neplacerile si eventualele obstacole dispar ca prin minune, caci Marte se afla in ciclu retrograd. Va remarcati la locul de munca, totul e bine aspectat si succesul va e asigurat. De asemenea, beneficiati de prezenta favorabila a planetei Urnus, Venus si Jupiter, ceea ce aduce plus valoare in activitatea dvs. Sunteti norocosi in aceasta luna atat in plan profesional, cat si financiar.

Horoscop Fecioara iunie 2015 - Sanatate

Se pare ca nu aveti motive de ingrijorare in privinta starii de sanatate in luna iunie 2015. Mercur, patronul nativilor Fecioara, se afla intr-o pozitie puternica, fiind bine aspectat, ceea ce inlatura orice neplaceri si probleme. Totusi, pot aparea mici neplaceri in prima parte a lunii, insa acestea apar in urma unor excese si imprudente pe care le savarsiti. Asadar, pentru a nu avea nicio problema, incercati sa nu cadeti tentatiilor, evitati riscurile de orice fel, pastrati-va calmul in orice situatie si fiti precauti.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: