Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara ianuarie 2015

Sâmbătă, 27 Decembrie 2014 01:52

Horoscop Fecioara ianuarie 2015

 

horoscop fecioara ianuarie 2015Afla horoscop Fecioara ianuarie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna ianuarie 2015 pentru zodia Fecioara: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Fecioara ianuarie 2015 - Dragoste

In luna ianuarie 2015 lucrurile par putin ciudate si contradictorii. Pe de o parte se manifesta tendinta spre intimitate, casa, mister, atmosfera retrasa gratie influentei aduse de stapanul casei relatiilor Fecioarei si a planetei Venus, responsabila de viata de cuplu a Fecioarei. Pe de alta parte, se manifesta tendinta spre pasiune si intensitate gratie influentei din partea planetei Marte si a prezentei Soarelui in casa iubirii si a erotismului Fecioarei. Impulsul sentimental si romantic e puternic, deci nu ar strica putina cumpatare si echilibru. In orice caz, in aceasta luna se intrepatrunde munca cu viata intima. Fie lucrati la un proiect comun cu perechea dvs., fie se iveste o idila la locul de munca.

 

Horoscop Fecioara ianuarie 2015 - Cariera si bani

In luna ianuarie 2014 va remarcati pe plan profesional. Influentele favorabile vin din partea lui Mercur, aflat in casa muncii Fecioarei. Munciti mult si va implicati in cateva proiecte si lucrari importante ce par sa inainteze mai greu sau au avut nevoie de corectii. De asemenea, beneficiati de prezenta lui Venus in casa muncii, iar acest lucru aduce usurinta si placere in munca. Evident, va place munca in echipa, colaborarea si comunicarea deschisa. Astfel, doriti sa stiti de la inceput conditiile asocierii, clauzele contractuale si financiare.

 

Horoscop Fecioara ianuarie 2015 - Sanatate

In ianuarie 2015 ar fi bine sa aveti grija cu starea dvs. de sanatate. Nu sunt motive de ingrijorare, doar ca unele planete si-au gasit loc tocmai in casa bolilor Fecioarei, inclusiv Marte retrograd. Acest lucru aduce anumita tensiune mai ales in a doua jumatate a lunii. De aceea, nu strica sa fiti precauti, sa evitati excesele, sa aveti mai multa grija de dvs., sa adoptati un stil de viata sanatos si echilibrat, o alimentatie sanatoasa. Faceti miscare, acordati-va timp pentru odihna si tratati cu seriozitate orice mica neplacere.

 

Puteti afla ce va prezic astrele pentru anul 2015: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate citind articolul Horoscop Fecioara 2015.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: