Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara februarie 2016

Miercuri, 27 Ianuarie 2016 02:21

Horoscop Fecioara februarie 2016

Horoscop FecioaraAfla horoscop Fecioara februarie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2016 pentru zodia Fecioara: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Fecioara februarie 2016 - Dragoste

Luna februarie 2016 pare sa stea sub semnul armoniei in viata de cuplu, gratie prezentei favorabile a planetelor Pluto, Venus si Mercur. Cert e faptul ca mizati pe emotie, sentiment, iubire, tandrete, buna dispozitie, etc. Traiti la extrem si va plac trairile intense si profunde. Nu ratati nicio ocazie de a petrece timpul alaturi de perechea dvs. Mai mult de atat, va plac iesirile in societate, comunicati usor si va atrag tentatiile. Nu dati in laturi de la nimic. Din contra, raspundeti pozitiv la orice provocare si tentatie. Daca sunteti singuri, sunt mari sanse sa va intalniti perechea. Lucrurile se manifesta pasional mai ales in prima jumatate a lunii. In a doua parte, incepeti sa va temperati in plan sentimental si sa va bucurati de linistea caminului.

Horoscop Fecioara februarie 2016 - Cariera si bani

Luna februarie 2016 pare sa fie benefica pentru nativii Fecioara in plan profesional. Norocul va surade, iar sansele de succes sunt mari. Va bucurati de aprecierea si recunoasterea capacitatilor si competentelor personale la locul de munca. In aceasta perioada va bucurati de influente pozitive din partea Soarelui si a planetelor Venus si Mercur. Pe de o parte, Venus aduce independenta, prestigiu, forta si incredere in fortele proprii. Pe de alta parte, Mercur aduce interes spre cunoastere, munca in echipa, indemanare, abilitati, intelectuale si practice. Munciti mult, insa nu resimtiti asta, deoarece va place ceea ce faceti si va implicati profund in activitate. Financiar, lucrurile decurg excelent, caci munca va e recompensata pe masura.

Horoscop Fecioara februarie 2016 - Sanatate

Se pare ca in luna februarie 2016 munciti mult si uneori acest aspect se resimte asupra starii dvs. de sanatate. Nu vorbim despre mari probleme de sanatate, ci doar de o scadere a tonusului personal, cel mult mici neplaceri. In acest sens, nu ar strica sa pastrati echilibrul in viata dvs. Adoptati un regim alimentar cat mai sanatos. De asemenea, acordati timp pentru odihna, miscare si relaxare. In acest sens, petreceti timpul in compania celor dragi si acordati timp pentru rasfat, prin ingrijiri corporale sau cosmetice. Evident, nu uitati de buna dispozitie si veselie. Scapati de stres si luati lucrurile cu calm.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: