Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn septembrie 2016

Sâmbătă, 13 August 2016 00:17

Horoscop Capricorn septembrie 2016

Afla horoscop Capricorn septembrie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2016 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Capricorn septembrie 2016 - Dragoste

Luna septembrie 2016 nu pare sa fie cea mai prielnica perioada pe plan sentimental. Vorbim despre o perioada destul de duala, cu suisuri si coborasuri. Evident, hotararile va apartin, dar e o certitudine faptul ca in a doua jumatate a lunii viata dvs. relationala va cunoaste o etapa destul de confuza, complicata si greu de inteles. Incercati sa va stapaniti pornirile, nu luati decizii pripite, actionati cu prudenta. E important sa acordati o atentie marita persoanei dragi, familiei si prietenilor. Cu siguranta, in preajma lor va veti incarca bateriile si impreuna veti parcurge momente luminoase, productive si armonioase. Nu uitati ca sunt singurele persoane pe care va puteti bizui la bine si la rau, tratati-i cu respect, iubire si recunostinta.

Horoscop Capricorn septembrie 2016 - Cariera si bani

In luna septembrie 2016 va bucurati de succes in plan profesional. Evident, munciti mult, dar rezultatele nu intarzie sa apara. Totusi, fiti precauti si nu uitati ca orice succes e inutil daca nu aveti alaturi persoanele dragi. Tineti minte ca ei va dau forta si energia, ei sunt sursa mobilizatoare. Sansa va surade, iar oportunitatile sunt de-a dreptul exceptionale. Profitati de ocazie, actionati si dati curs viselor dvs. Atentie totusi la oamenii din jur. Nu toti va doresc binele, de aceea ar fi bine sa faceti echipa cu oameni de incredere si de valoare. Nu va grabiti in luarea deciziilor si adoptati o strategie de lucru clara. Nu va lasati dusi de val, mai bine parcurgeti pasi mici, insa cu eficienta si realizari frumoase. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare.

Horoscop Capricorn septembrie 2016 - Sanatate

Nu va simtiti prea confortabil in luna septembrie 2016. Se pare ca organismul dvs. e destul de slabit, iar acest aspect poate duce la aparitia unor probleme de sanatate. Nu vorbim despre afectiuni si boli propriu-zise, ci inconveniente si neplaceri ce va pot afecta tonusul. In orice caz, nu ar strica sa efectuati un control medical de rutina si, in caz de nevoie, sa urmati anumite terapii si tratament petru revigorare si ingrijire corporala. Actionati cu prudenta, evitati excesele de orice fel, acordati timp pentru miscare, odihna si relaxare. De asemenea, incercati sa va exteriorizati, comunicati cu cei din jur si petreceti timp alaturi de cei dragi.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: