Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn noiembrie 2013

Sâmbătă, 02 Noiembrie 2013 23:59

Horoscop Capricorn noiembrie 2013

 

Afla horoscop Capricorn noiembrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2013 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Capricorn noiembrie 2013 - Dragoste

Pe plan relational lucrurile incep sa prinda contur si veti avea parte de evenimente remarcabile gratie prezentei lui Venus in Capricorn. Vor urma 4 luni in care relatia este supusa atentiei, in totalitate, cu plusuri si minusuri. Vorbim despre emotii, senzualitate, armonie si numeroase placeri. Va puteti indragosti sau se pregateste terenul pentru iubirea care va veni la cateva luni dupa.

 

Horoscop Capricorn noiembrie 2013 - Cariera si bani

Luna noiembrie 2013 aduce ceva nou in viata nativilor Capricorn. Singuratici prin fire, in aceasta perioada cauta compania celorlalti si chiar lucreaza impreuna cu altii, ceea ce pana acum nu a existat. Vorbim despre colaborare, comunicare, asociere, munca in echipa, fiind intreprinse numeroase activitati colective. Poate sa apara succesul, iar oportunitatile apar prin altii. Probleme pot sa apara in sectorul intereselor de grup – asociatii, fundatii, conferinte, etc., mai ales daca e influentat si sectorul rezervat finantelor.

 

Horoscop Capricorn noiembrie 2013 - Sanatate

Nativii Capricorn trebuie sa continue sa isi supravegheze starea de sanatate si in aceasta luna. Mercur continua sa retrogradeze, ceea ce aduce un tonus redus, o stare de sanatate nu tocmai buna. Puteti sa aveti batai de cap legate de aceasta stare neconfortabila si trebuie sa aveti preocupari constante, speciale in aceasta directie.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: