Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn martie 2017

Duminică, 12 Februarie 2017 00:04

Horoscop Capricorn martie 2017

Afla horoscop Capricorn martie 2017. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2017 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Capricorn martie 2017 - Dragoste

Luna martie 2017 sta sub semnul nostalgiei si a intoarcerii spre trecut. Daca sunteti intr-o relatie stabila, va amintiti cu drag de toata evolutia relatiei, de prima intalnire si emotia traita ... Daca sunteti singuri, va place sa filtrati si sa cuceriti ... Indiferent de situatie, in aceasta perioada manifestati un interes sporit spre chestiuni ce au legatura cu proprietatile comune si, adesea, se resimte implicarea parintilor in viata dvs. personala. Preferati sa va traiti iubirea in intimitate, traind intens sentimentele pe care le nutriti. Prechea va sustine neconditionat si petreceti timp pretios impreuna. In a doua parte a lunii va manifestati pasional, iar viata dvs. poate cunoaste o intorsatura tumultoasa, avand parte de evenimente inedite si pline de andrenalina.

Horoscop Capricorn martie 2017 - Cariera si bani

In luna martie 2017 munciti destul de mult, insa totul e cu efect pozitiv pe termen lung. Sefii va remarca, fiind favorizata evolutia in cariera si chiar schimbarea locului de munca. Fie vorbim de reluarea unor proiecte mai vechi, fie vorbim despre initierea unor proiecte de colaborare noi. Indiferent de caz, e important sa actionati dupa un plan de lucru bine pus la punct daca doriti sa va atingeti scopul si sa intreprindeti lucruri mari. Mai mult de atat, aveti nevoie de o atentie marita asupra a tot ceea ce realizati. Pentru reusita in activitate e nevoie de o perspectiva cat mai clara si eficienta de munca. Sunt favorizate in aceasta perioada demersurile ce au legatura cu proprietatile imobiliare. Financiar, aveti parte de castiguri frumoase.

Horoscop Capricorn martie 2017 - Sanatate

In luna martie 2017 nu sunteti in elementul dvs. foarte, insa nu e cazul sa va panicati. Aveti grija de starea personala de sanatate si totul va fi bine. In acest sens, ar fi recomandat sa recurgeti la un stil de viata cat mai echilibrat. Evitati excesele de orice fel deoarece rezistenta organismului dvs. e destul de scazuta. Nu ar strica sa recurgeti la un regim alimentar sanatos si sa consumati anumite vitamine ori multiminerale care ajuta la intarirea sistemului imunitar. Mai mult de atat, nu ar strica sa practicati un sport, sa faceti miscare. Daca suferiti de anumite afectiuni, ingrijiti-va mai bine si fiti vigilenti. In rest, nu uitati ca pentru a va reveni la normal cat mai repede aveti nevoie de odihna si relaxare.

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: