Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec martie 2017

Vineri, 03 Februarie 2017 23:57

Horoscop Berbec martie 2017

Horoscop Berbec martie 2017Afla horoscop Berbec martie 2017. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2017 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Berbec martie 2017 - Dragoste

Luna martie 2017 sta sub semnul dualului. Sunt perioade si perioade, cand e bine si armonie, cand e rau si indispozitie. Situatia se datoreaza planetei Venus, aflata in ciclu retrograd. In orice caz, va place sa comunicati mult, astfel ca nu ratati nicio ocazie de socializare. Se intensifica, vizibil, starea sociala si viata de cuplu. Se reia legatura cu prieteni mai vechi si sunt posibile reintalniri ale unor foste iubiri. Aceste aspecte va duc in trecut, rememorati situatii si retraiti emotii demult trecute. Totusi, puteti sa clarificati anumite aspecte si reusiti sa mergeti mai departe, visand la un viitor stralucit, alaturi de persoana iubita. Vorbim de introspectie si analiza profunda, dar totul e spre binele vostru.

Horoscop Berbec martie 2017 - Cariera si bani

In luna martie 2017 sunteti desosebit de activi in plan profesional, iar recompensele ne se lasa asteptate. Evident, va aflati sub influenta favorabila a planetelor Uranus, Marte si Venus. Reusitele marete apar din colaborari, asocieri, proiecte colective si aliante in afaceri. Mai mult ca oricand, sunteti hotarati si actionati cu maxima incredere, mizand pe reusita in tot ceea ce intreprindeti. In orice caz, nu lasati lucrurile la intamplarec, ci va canalizati intreaga energie spre atingerea obiectivelor. Inainte de a actiona, analizati situatiile, va stabiliti echipa, impartiti sarcinile si aveti strategii clare de lucru. Nu sunt excluse calatoriile la distanta, avand drept scop perfectionarea continua profesionala. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare.

Horoscop Berbec martie 2017 - Sanatate

Se anunta o luna martie 2017 plina de evenimente, ceea ce aduce un consum mare de energie si efort fizic sustinut. Ar fi bine sa actionati cu prudenta si sa pastrati echilibrul in viata dvs. In principal, sunteti liberii albitri, decidentii vietii dvs. si, in acest sens, trebuie sa va menajati si sa va pastrati starea de sanatate, sa va implicati doar in activitatile strict necesare. Nu va incarcati cu sarcini si responsabiliti suplimentare! Asadar, acordati o atentie mai mare asupra starii personale de sanatate, mai ales in a doua jumatate a lunii. Mai mult de atat, incercati sa imbinati utilul cu placutul, sa acordati timp pentru odihna, miscare si relaxare. In cazul aparitiei unor neplaceri, nu ezitati sa apelati la ajutorul medical specializat. Nu e cazul sa va panicati, doar stiti cum se spune: paza buna trece primejdia rea!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: