Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec iunie 2014

Miercuri, 21 Mai 2014 12:19

Horoscop Berbec iunie 2014

 

Horoscop Berbec iunie 2014Afla horoscop Berbec iunie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna iunie 2014 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Berbec iunie 2014 - Dragoste

Luna iunie 2014 in ceea ce priveste dragostea si cuplul nativilor din Berbec sta in principal sub influenta lui Marte si Venus. Marte va determina sa incercati sa puneti ordine in lucruri, sa va clarificati problemele in relatiile sentimentale si sa dati o noua directie relatiei. Este vorba despre o influenta pozitiva si cu efecte benefice pe termen lung. Prima decada a lui iunie 2014, marcata de prezenta lui Venus, stapana casei dragostei pentru Berbeci, va fi una sub semnul senzualitatii, al actiunilor romantice. Veti oferi iubire si veti primi inapoi ceea ce oferiti. Veti pune accent si pe securitatea personala si confort. Sfarsitul lunii va gaseste intr-o stare psihica buna, veseli si relaxati. Si pentru Berbecii singuri se anunta vesti bune. In primele 2 saptamani ale lunii iunie este posibil ca in viata lor sa apare o persoana de care sa ajunga sa se indragosteasca nebuneste.

 

Horoscop Berbec iunie 2014 - Cariera si bani

In ceea ce priveste cariera si afacerile luna iunie 2014 va fi foarte benefica pentru demararea unor parteneriate. Colaborarile sunt foarte bine aspectate. Vor functiona pe baze foarte puternice si se preconizeaza a fi si profitabile. Analizati cu atentie toate oportunitatile, alegeti-va cu grija partenerii si sunt sanse mari sa aveti parte de succes. Pentru cei care au statutul de angajati o perioada mai putin benefica se anunta a fi a doua saptamana a lunii iunie. Veti suferi fie un blocaj financiar, fie va veti confrunta cu o situatie foarte stresanta. Abordati problema cu diplomatie si rabdare. Fiti foarte atenti si ce tip de documente semnati. Cititi totul cu mare atentie pentru a nu avea parte de surprize neplacute mai tarziu. In ultima decada a lunii veti deveni mai interesati de achizitia unor bunuri imobile.

 

Horoscop Berbec iunie 2014 - Sanatate

In prima parte a lunii veti fi ceva mai agitati, mai stresati si oarecum lipsiti de vitalitate. Sfatul nostru ar fi acela sa incercati sa va relaxati, sa profitati de momentele libere si sa iesiti in natura. Consumati mai multe legume si fructe care sa va confere un tonus mai bun. A doua decada a lunii va fi una in care veti fi mult mai veseli si mai relaxati. Aveti insa mare grija pentru ca exista riscul unor raniri sau accidentari provocate de neatentie sau graba.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: