Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec iulie 2016

Miercuri, 01 Iunie 2016 20:55

Horoscop Berbec iulie 2016

Horoscop Berbec iulie 2016Afla horoscop Berbec iulie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2016 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Berbec iulie 2016 - Dragoste

Luna iulie 2016 va fi traita foarte intens de nativii Berbec. Veti trece prin situatii dificile in special inspre mijlocul lunii. Se pare ca problemele acumulate de multa vreme in viata de cuplu vor rabufni in acest moment. Datorita influentei nefaste a planetei Saturn veti fi pusi in situatia de a lua decizii radicale. Este foarte posibil ca multe cupluri prea putin sudate sa se destrame. Nu trebuie sa fiti descumpaniti. Uneori un sfarsit poate fi inceputul unui alt capitol, poate mai frumos. Alte cupluri vor iesi insa mult mai intarite din aceasta criza, vor realiza ca sunt facuti unii pentru altii si vor porni la un drum nou mult mai optimisti si mai pasionali. Pentru nativii Berbec singuri o perioada favorabila pentru socializare va fi sfarsitul lunii. Sunt sanse ca iesind mai des sa gasiti persoana pe care o cautati.

Horoscop Berbec iulie 2016 - Cariera si bani

In luna iulie 2016 nu se anunta vesti prea bune pe plan profesional pentru nativii Berbec. Din pacate, planeta Venus va exercita o influenta negativa in cariera voastra si in relatiile sociale. Veti avea parte de momente mai tensionate cu colegii de munca si cu sefii. Va trebui sa munciti mult mai mult decat de obicei, sa faceti eforturi mult mai mari pentru a obtine rezultatele cu care erati obisnuiti pana acum. In sprijinul vostru va veni insa Soarele, astfel veti gasi energia necesara pentru a face fata eforturilor fizice si psihice. Mijlocul lunii iulie poate fi un real punct de cotitura pentru nativii Berbec. Cumpaniti cu atentie toate alternativele si nu luati decizii pripite. Nu intrati in tot felul de afaceri speculative. Chiar daca in aparenta sunt foarte ispititoare, pe termen lung veti avea de pierdut.

Horoscop Berbec iulie 2016 - Sanatate

Toata aceasta luna destul de agitata isi va pune amprenta si asupra starii voastre psihice. Veti avea momente de descurajare, momente in care va veti simti efectiv abandonati. Trebui sa gasiti insa puterea de a merge mai departe, motive sa va ridicati moralul si sa nu va dati batuti. Spre norocul vostru starea sanatatii va fi destul de buna, astfel ca veti reusi sa treceti mai usor peste probleme. Nu neglijati odihna. Somnul va poate ajuta sa va intariti si uneori noaptea este un bun sfetnic.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: