Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta septembrie 2015

Luni, 17 August 2015 00:08

Horoscop Balanta septembrie 2015

Horoscop Balanta septembrie 2015Afla horoscop Balanta septembrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2015 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Balanta septembrie 2015 - Dragoste

Luna septembrie 2015 pare sa stea sub semnul conjunctiei Venus-Marte. Norocul va surade in aceasta perioada, iar viata relationala a nativilor Balanta trece printr-o perioada deosebit de antrenanta. Sunteti deschisi provocarilor, va faceti planuri de viitor si reusiti sa imbinati in mod util munca si distractia. De asemenea, aveti parte de surprize si schimbari placute, gratie trigonului Venus-Marte-Uranus. Nu in ultimul rand trebuie sa amintim despre prezenta pe termen indelungat a planetei Saturn (cel putin 2 ani), cu influente favorabile si binevoitoare pentru viata de familie si relatiile de dragoste.

Horoscop Balanta septembrie 2015 - Cariera si bani

In luna septembrie 2015 se pare ca reveniti la ritmul normal de munca, caci Venus isi reia mersul direct incepand cu data de 6 septembrie. Daca luam in considerare si faptul ca Venus se aliaza cu Marte, putem spune cu certitudine ca veti fi plini de energie, dornici de actiune, manifestand spirit intreprinzator si initiativa. Sunt favorizate, in mare masura, proiectele colective si activitatile de grup. Reusiti sa va impuneti si va faceti remarcati in mod deosebit prin spiritul organizational. Va bucurati de sustinere si reusiti cu usurinta sa obtineti noi colaborari si contracte. Financiar, lucrurile stau bine.

Horoscop Balanta septembrie 2015 - Sanatate

Se anunta o luna septembrie 2015 plina de elan si energie. Intrucat Venus isi reia mersul direct, va reveniti din amorteala manifestata in trecut. Pur si simplu prindeti viata si va manifestati activ in orice activitate intreprinsa. Totusi, nu exagerati cu lucrurile, caci sunt posibile mici probleme de concentrare datorita pozitiei retrograd a planetei Mercur. De asemenea, sunt posibile unele probleme de comunicare si indemanare, cu efecte nefavorabile pentru dvs. si cei din jur. Acordati timp pentru odihna, fiti prudenti in manuirea obiectelor si atentie marita la drum.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: