Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta iunie 2016

Miercuri, 11 Mai 2016 23:42

Horoscop Balanta iunie 2016

Horoscop Balanta iunie 2016Afla horoscop Balanta iunie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna iunie 2016 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Balanta iunie 2016 - Dragoste

In luna iunie 2016 se mentine starea tensionata in viata de cuplu datorita influentelor survenite din partea planetei Marte. Pe cand ziceti ca totul e pe fagas normal, apare cate o situatie ce complica lucrurile si duc la evolutii stresante si neplacute. In mare parte, aceste neplaceti survin din viata profesionala si interfereaza, fara sa vreti, cu viata de cuplu. In prima parte a lunii mizati pe traire intensa si armonie, caci inca comunicati. In a doua jumatate a lunii, stresul isi spune cuvantul, astfel ca apar mici neplaceri si distantare emotionala. Gasiti intelegere de la perechea dvs., insa ar fi bine sa va temperati pornirile si sa trasati o linie intre viata amoroasa si viata profesionala.

Horoscop Balanta iunie 2016 - Cariera si bani

Se pare ca in luna iunie 2016 interesul dvs. cade spre activitate profesionala si succes in cariera. Gandul va sta doar la munca, parteneriate si asocieri de lucru, studii si perfectionare continua. Important e sa actionati cu prudenta si sa va aveti rabdare. Sansa va surade, insa e nevoie de timp si perseverenta. Incercati sa va pastrati calmul si sa nu duceti acasa problemele si ingrijorarile de serviciu. Financiar, lucrurile stau destul de bine, dar pot sa apara incurcaturi datorita influentelor survenite din partea planetei Marte, aflata in ciclu retrograd. Asadar, se pot ivi situatii neprevazute ce va pun in incurcatura, intarziere si stagnare. Important e sa perseverati si sa nu va dati batuti. Spre finalul lunii lucrurile revin la normal si prind contur spre reusita.

Horoscop Balanta iunie 2016 - Sanatate

Se pare ca in luna iunie 2016 sunteti destul de agitati, iar acest lucru nu aduce decat neplaceri si probleme ce se rasfrand asupra starii de sanatate. Ar fi bine sa va temperati, sa va calmati si sa luati lucrurile asa cum vin. Lasati stresul de-o parte, spre binele dvs. Fiti cumpatati si evitati excesele de orice fel. De asemenea, evitati activitatile care va suprasolicita. Acordati timp pentru odihna, petreceti timpul alaturi de cei dragi de unde va puteti lua energie pozitiva. Incercati sa uitati de probleme de serviciu si nu-i incarcati pe cei apropiati cu aceste chestiuni. Mai mult de atat, la lucra ar fi bine sa atrageti in jur doar oameni de incredere si de valoare, ce sunt responsabili, sinceri si competenti. In acest fel, puteti deroga anumite sarcini spre usurinta dvs. Nu in ultimul rand, nu uitati de alimentatie sanatoasa, miscare si relaxare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: