Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta iulie 2016

Marţi, 07 Iunie 2016 00:45

Horoscop Balanta iulie 2016

Horoscop Balanta iulie 2016Afla horoscop Balanta iulie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2016 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Balanta iulie 2016- Dragoste

In luna iulie 2016 se anunta revigorare in plan sentimental. In sfarsit, vorbim despre iubire, liniste, armonie si imbunatatire vizibila in viata de cuplu, gratie influentelor favorabile din partea planetelor Marte si Venus. Se pare ca va bucurati alaturi de perechea dvs. si chiar va faceti planuri de viitor. Daca sunteti singuri, sunt mari sanse sa va intalniti perechea. In orice situatie v-ati afla, e clar ca in aceasta perioada comunicati mult, va place sa petreceti timpul alaturi de cei dragi si nu va dati in laturi de la iesirile in societate (evenimente colective, petreceri, activitati diverse, etc.).

Horoscop Balanta iulie 2016- Cariera si bani

Luna iulie 2016 pare sa aduca prosperitate si succes in plan profesional. Nimic nu va sta in cale atunci cand va mobilizati pentru reusita in activitate. Pentru a va atinge obiectivele, munciti mult si e evident ca dispuneti de energie, diplomatie, sustinere colectiva, autoritate, ambitie, sprijin sustinut, s.a.m.d. Mai mult de atat, norocul va surade, astfel ca va remarcati in colectiv, iar sefii va apreciaza. Sansele de avansare in cariera si promovare sunt mari. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare. Din contra, va bucurati de castiguri si beneficii financiare.

Horoscop Balanta iulie 2016- Sanatate

Se pare ca in luna iulie 2016 munciti mult, iar acest lucru duce spre consum de energie enorm. Cel mai bine ar fi sa acordati atentie marita asupra starii personale de sanatate, caci apar piedici prin opozitia plantelor Jupiter si Neptun. Spre binele dvs., adoptati un stil de viata cat mai echilibrat si sanatos. Chiar daca va simtiti bine si dispuneti de energie, recomandam sa va supravegheati sanatatea in permanenta. Nu ezitati sa apelati la ajutor specializat in cazul aparitiei unor neplaceri. Nu riscati si nu exagerati! Ar fi bine sa acordati timp pentru odihna, relaxare, miscare. Nu in ultimul rand, adoptati un regim alimentar sanatos si ... fiti optimisti!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: