Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Felicitari cu trandafiri de Valentines Day Ziua Indragostitilor

Miercuri, 11 Februarie 2015 01:18

Felicitari cu trandafiri de Valentine’s Day - Ziua Indragostitilor

Felicitari cu trandafiri de Valentines Day Ziua Indragostitilor14 februarie e mare zi de sarbatoare. Sarbatorim iubirea ... E Valentine’s Day, o zi ce sta sub semnul dragostei. Deci, daca iubim ... stim sa daruim, sa facem declaratii de dragoste, sa oferim flori, pastrand traditia ... Va oferim cateva felicitari cu trandafiri de Valentine’s Day - Ziua Indragostitilor. Transmite-o celui iubit/celei iubite prin care puteti transmite intr-un mod extrem de simplu ceea ce simtiti fata de persoana iubita, pastrand romantismul si imaginatia. 

Florile sunt de mare interes la aceasta data, mai ales trandafirii, un simbol si un mesager al propunerii romantice pe care si-i fac, de sute de ani, indragostitii, de Valentine’s Day: “Be my Valentine”.

Nu inseamna ca celelalte flori sunt “proscrise”, ca alesul nu va poate oferi un buchetel cu “vestitorii primaverii”: ghiocei, viorele, margaritar, zambile sau orice alt potir fragil ca semn al sentimentelor arzatoarele pe care le manifesta. In functie de inspiratie si buget, perechea dvs. va va coplesi cu aranjamente florale sofisticate sau o sa va cumpere un singur fir – daca va fi floarea cea mai draga voua, v-a cucerit! Banii nu aduc fericirea!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: