Interferente.ro Lifestyle Casa ta Descopera factorii care fac din alegerea sistemului de rulouri exterioare o alegere buna

Marţi, 25 Septembrie 2012 13:16

Descopera factorii care fac din alegerea sistemului de rulouri exterioare o alegere buna

Personalitatea si stilul de viata pot fi reflectate in casele noastre. Ferestrele sigur le poate reflecta. Aspectul acestora reflecta cine suntem. De aceea, ferestrele trebuie sa aiba intotdeauna o estetica placuta. Un mod practic de a potenta aspectul fatadei casei dumneavoastra il reprezinta montarea unui sistem de Rulouri Exterioare. Acestea nu numai ca vor infrumuseta intreaga cladire, insa vor evidentia particularitatile ferestrelor dumneavoastra.

 

Insa rulourile exterioare nu sunt neaparat montante pentru efectul stilistic. Nu numai ca se pot potrivi in orice fel si design cu o camera sau o fereastra, acestea actioneaza ca o bariera termica intre exterior si interior, mentinand o temperatura optima in spatiul inchis. Daca doriti o temperatura  rece, aceasta se poate obtine,  deoarece razele soarelui nu vor patrunde in totalitate in camera dumneavoastra. Transferul termic dintre exterior si interior se realizeaza prin intermediul ferestrelor in proportie de 40%. Cand afara este frig, in incapere se va mentine caldura din interior. Cand afara este cald, in incapere va fi racoare, de oarece razele solare nu vor mai patrunde prin fereastra.

Sistemele de rulouri exterioare sunt rezistente la intemperii. Furtuni, vant puternic? Acestea va vor proteja fereastra de conditiile atmosferice neprielnice. Rulourile exterioare, datorita componentei materiei prime din aluminiu, sunt rezistente indiferent de conditiile meteorologice. Se pot adapta la orice anotimp, rezistand chiar si unei furtuni puternice.

Un alt factor care fac din alegerea sistemelor de ruluri exterioare o alegere inteleapta consta in protectia anti-efractie pe care o ofera. Putand fi accesorizate cu elemente de siguranta si control, rulouri exterioare nu permit fortarea din exterior si descurajeaza orice tentativa de patrundere prin efractie in locuinta dumneavoastra.

Un singur factor vom mai aminti. Este vorba de protectia fonica. Locuiti la drum principal, in apropierea unui parc de copii sau langa un aeroport? Atunci sistemele de rulouri exterioare sunt ideale pentru simplu fapt ca actioneaza ca o bariera impotriva zgomotului de afara.