Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Cadourile de Craciun ce sa oferim si ce sa nu oferim

Vineri, 21 Decembrie 2012 04:00

Cadourile de Craciun - ce sa oferim si ce sa nu oferim

 

A sosit iarna, au sosit sarbatorile de iarna. Suntem inconjurati de familie si de prieteni. In aceste momente, simtim nevoia si bucuria de a le darui cate ceva, de a oferi cadouri. Este unul din cele mai frumoase gesturi prilejuite de sarbatorile iernii. Dar ce frumos e sa primim cadouri ... Acest obicei de daruire a unor cadouri nu are insa cum sa nu fie invaluit de o aura de credinte, superstitii si obiceiuri, doar suntem in perioada plina de magie si farmec ... Asadar, pot fi semne bune sau rele ... Iata cateva superstitii, vezi ce este bine sa oferi cadou, vezi ce nu este bine sa oferi cadou de Craciun.

 

Ce cadouri sa oferim de Craciun. Ce cadouri sa nu oferim de Craciun. Superstitii.

Ofera cel putin un cadou de sarbatori. In acest fel, atragi energii pozitive si oferi prilej ca belsugul sa fie mai aproape de tine in noul an care va incepe cat de curand.

 

Dacă in Ajunul Craciunului nu ai facut nici un cadou, nu vei avea un an prosper.

 

Atentie la cadouri ... Niciodata sa nu cureti sau sa speli vreun cadou de sarbatorile de iarna inainte de a-l oferi. Se crede ca iti poti indeparta norocul.

 

Daca te gandesti sa oferi un portofel cuiva, nu uita sa pui in el si niste bani, cel putin o moneda, niste maruntei ... Se spune ca asa alungi ghinionul.

 

Daca doresti sa oferi cuiva bani de Craciun, ai grija ca ei sa fie intr-un numar impar, astfel incat sa nu fie cu ghinion.

 

Nu darui niciodata pantofi, ghete sau altfel de incaltaminte cu ocazia sarbatorii Craciunului. Se spune ca  cel / cea care primeste acest cadou va pleca sau se va indeparta de tine.

Nu darui niciodata un cadou primit de tine decat in cazul in care doresti sa inlaturi ghinionul ce a insotit respectivul dar. In caz contrar, atragi energii negative si se sugereaza ca vrei sa renunti la relatia pe care o ai cu persoana ce ti-a dat respectivul dar.

 

Evita sa oferi in dar orice fel de ceas, indiferent daca este unul de mana, un orologiu sau un ceas desteptator, pentru ca, in acest fel, poti sugera ca cel caruia ii este destinat are “clipele numarate”.

Daca primesti, de Craciun/Anul Nou, de la persoana iubita un cutit, e semn ca dragostea voastra se va destrama in curand.

Daca primesti cadou produse dulci si pline de arome, e semn de belsug si bun augur. Mentionam aici ciocolata, fructe, vinuri, etc. Astfel de cadouri simbolizeaza norocul. Ofertantul doreste ca primitorul sa se bucure de o viata dulce, linistita si frumoasa.

 

Cadouri frumoase si sarbatori minunate alaturi de cei dragi voua!

 


Newer news items:
Older news items: