Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta 2012

Miercuri, 10 August 2011 22:40

Horoscop Balanta 2012

 

Afla ce iti prezic astrele pentru semnul tau zodiacal, afla azi horoscop 2012 balanta.

 

Horoscop Balanta - Caracteristici generale 2012 

Dintre toate semnele solare, Balanta pare sa se bucure de un an prosper in 2012. Este momentul sa va redefiniti prioritatile si sa acordati mai mult timp familiei si relatiilor sociale. Cariera este, de asemenea, foarte importanta si trebuie sa va dozati energiile pentru a face fata cu brio tuturor solicitarilor. Chiar daca de obicei sunteti foarte concilianti si nu doriti sa intrati in conflicte, in 2012 este momentul in care la modul asertiv trebuie sa va faceti cunoscute punctele de vedere. Analizati ceea ce simtiti si faceti-va cunoscute opiniile. Acest lucru va va ajuta sa eliminati energiile negative si frustrarile. Actionati cu calm si veti vedea ca nu veti avea decat de castigat.

 

Horoscop Balanta - Dragoste 2012

Anul 2012 anunta o perioada frumoasa pe plan afectiv. Daca de obicei Balantele nu sunt niste persoane dominatoare, in perioada februarie-martie si spre finalul anului ei vor prelua initiativa si vor fi cei care vor ghida si conduce relatia. Veti fi mult mai expansivi si va veti exprima mult mai liber ceea ce simtiti. Evitati insa discutiile care ar putea duce la conflicte. Instalati un climat de armonie acasa si astfel va veti bucura de momente inedite cu persoana iubita. Plecarea lui Saturn din semnul vostru zodiacal va marca o schimbare in bine in viata de cuplu. Aspectul creat de influenta lui Venus si Neptun solicita din partea dumneavoatra mai multa cumpatare in actiuni. Unele Balante implicate intr-o relatie, pana in vara anului 2012, au sanse sa se casatoresaca. Balantele singure vor fi vazute de ceilalti ca fiind foarte atractive si emanand o senzualitate aparte. Astfel, vor fi inconjurate de admiratori si vor avea de unde alege.

 

Horoscop Balanta - Cariera 2012

In 2011, Balantele s-au dedicate carierei si au muncit din greu, asa ca in 2012 este momentul sa culeaga si roadele. Veti incepe 2012 in mare forta, cu energie si avand obiective profesioanale foarte clar stabilite. Deveniti din ce in ce mai combativi, iar prima jumatate a anului este una foarte buna. Energia, priceperea si determinarea dumneavoastra nu vor fi trecute cu vederea de superiori. Pentru cei implicati intr-o afacere personala perspectivele sunt favorabile si este posibil sa obtina venituri considerabile. Actionati insa cu prudenta si analizati in profunzime inainte de a lua decizii majore. Si pentru cei care nu au un job, 2012 aduce cu el posibilitatea de a gasi ceea ce cautati.

 

Horoscop Balanta - Bani 2012

Prima jumatate a anului 2012 nu anunta probleme pe plan financiar. Va puteti baza pe banii care va vor intra constant in cont. Lunile martie - aprilie sunt cele mai favorabile pentru cresterea veniturilor. Aveti insa grija sa nu va implicati in speculatii financiare cu risc major. Va puteti baza, de asemenea, pe veniturile castigate de ceilalti membri ai familiei. Dupa vara lui 2012 deveniti mult mai cumpatati cu cheltuielile si veti dori sa economisiti ceva bani. Nu exagerati insa si nu ii supuneti pe cei din jur la sacrificii prea mari. Actionati cu prudenta in afacerile in care sunteti implicati, in special in ultimul trimestru al anului.

 

Horoscop Balanta - Sanatate 2012

Starea de sanatate va fi una destul de buna pentru nativii Balanta in 2012. Nu veti intampina probleme cu sistemul imunitar si afectiunile cu care va veti confrunta vor fi minore si de scurta durata. Fiind foarte implicati in activitatile familiale si profesionale este important sa nu uitati sa va alimentati corespunzator si sa profitati de orice moment liber pentru a va relaxa. Astfel, veti reusi sa va mentineti o forma buna atat fizic, cat si psihic.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: